På promenad i vårsolen!

Idag var jag & hundvakt åt Eleanors vovvar, så det blev många promenader för mig &
lite färg på näsan har jag nog fått idag. Jag åt ett litet mellanmål på klubben idag & vaniljyoghurten blev mycket populär bland dessa fyrfotingar.Dom var så söta när dom slickade av skeden & stoppade ner nosarna i burken & det var ju alla på en gång!
Eleanor, glöm inte att ge vovvarna vaniljyoghurt, dom älskar det.


/Annica




                           Mojjan               Toy                   Ira
45760-6

Storslam!

I lördags hade Ö-viks BK anordnat utställning & lydnadstävling i Husums ishall.
Cattis & jag skulle både ställa ut & tävla. Det blev en hektisk dag. VI började med upprop för tävlingen kl.8. Sedan började bedömningarna i utställningsringen kl.9 & tervarna skulle in först.
Tino min lille "skruttis" gick in som nr 5 & han fick certet! Det var skitkul.
Hur många har en snygg brukshund?
Någon timme senare var det dags att gå in på tävlingsplanen. Nervös var man i vanlig ordning.Vi nollade läggande under gång!!??? vad hände?? & på inkallande med ställande fick vi en 6:a. Detta f-bannade moment. i övrigt hade vi fina poäng, men jag var osäker på om det skulle räcka till ett 1:a pris.
Cattis & Tia gick in efter oss & det såg jättefint ut, hon hade sitt 1.a pris i handen.
Tino & jag lyckades ändå skrapa ihop 163,5 det var på håret.  Öxo & husse Anders debuterade i lydnadsklass 1 & vann på 168p.
Vi var alla väldigt trötta & nöjda efter dagens slut. Att Cattis höll sig vaken är en gåta för mig, hon hade jobbat natt & skulle jobba natten igen.
GRATTIS Till Cattis & Tia, & till Anders & Öxo.

/Annica & Tino

Ps Här kommer några foton från tävlingen som Anna fotat Ds
45760-4
45760-3
45760-5

Ganska nervös!

Igår skrev jag några rader i bloggen & lade in en bild på Tino. Texten försvann! De vete tusan var den tog vägen, så jag gör ett nytt försök.
Tino & jag ska ju tävla på lördag i lydnadsklass 2. Det känns redan kan jag lova. Jag har varit djup nere i en svacka ett tag. Det har varit lite si & så med träningen. På läggande under gång när jag gått tillbaka & ställt mig för uppsättande så sätter han sig innan komando.Likadan på ställandet,man tappar ju onödiga poäng där.Nåja vi håller på att rätta till det. Hinner vi innan tävlingen.....

På återseende

Annica & Tino

45760-2

45760-2