Påskhelgen-Ledig & lat

Va skönt det är att vara ledig! Har varit ledig sen i torsdags & jag gör ingenting. Jo lite gör jaf iaf. Vovvarna & jag är på långa promenader lite träning & mycket bus.
I fredags var Kristin & jag & tränade på klubben. Hon kom ju på den tokiga ide´n att vi skulle tävla trean på hemma tävlingen i april, så det är bara att lägga manken till. Det är bra också att man kan peppa varandra så det händer något.
Tino var inte riktigt på humör när vi skulle träna, så jag fick ställa upp kraven lite. Det fungerade jättebra.
Har fortfarande lite pyssel på metallapporten, dåligt gripande & dåligt tempo in. Tino gillar inte när den skallrar i munnen. Tips mottages tacksamt.
Tränade även lite med Öxo. Husse har ju lite pyssel på framåtsändandet, då menar jag husse. Har försökt hjäpa, men hussar kan ju bäst själv. Körde iaf Öxo & hade en av brädorna till hindret ( då jag inte hade något annat att tillgå)som jag la ut ca 5 meter innan gruppen. På den la jag en godis. Öxo sprang ut & tog godisen & sedan traskade han vidare framåt. Klick! så kom belöningen. Kampa med matte det är ju toppen.
Körde sedan flera gånger & det gick jättebra. Varierade avståndet för belöningen. Öxo köpte hela kittet.

På fredag kväll var vi bjuden till brorsan & Madde på Tacos. Pappa & Kajsa var här & hälsade på en snabbis, så vi käkade tilsammans & så spelade vi picturnary. Det var trevligt.
På lördagen var vi till mamma & käkade påskmiddag. Det känns lite lyxigt. Ledig i många dagar & dessutom slippa laga mat:)

Idag följde mamma med på torpet, så vi gick en härlig tur & sedan hade mamma tagit med lunch i form av gravad röding. Der är bara såå gott, mycket godare än gravad lax.
Naturligtvis hade mamma med gott till vovvarna också, skinka, det gillar dom skarpt.

Här kommer några bilder från helgen, tyvärr inga träningsbilder då de blåste så kallt...

Öxo, skogshuggarn´ har fullt upp nu med avverkningen
image280

Kimba attakerar bollen
image281

Tino kollar in hygget
image282

Ito stirrar ut bollen
image283




Glad Påsk önskar vi er alla! image284

Ledig dag

I dag var jag & voffarna på promenad på klubben. En av markägarna håller på att averka skogen bredvid, så det har blivit väldigt kalt runt klubbstugan...

Öxo ser ut att undra: Vart tog min skog vägen?
image271

Både Tino & Öxo verkade lite brydda över att skogen var borta,
så här ska det inte se ut tycker dom nog

image272

Efter promenaden åkte jag & mamma till Elle för att titta eller ska jag säga snusa på valparna.
Det var full fart på dom när vi kom & framförallt på Ira som vill ha all uppmärksamhet & det fick hon också...

Jag & Ira myser & busar med Gojjan ( den där rosa saken hon har i munnen) valparna gör
allt för att få vara med på ett hörn.
image274

Nu är det fullt fart på småttingarna dom busar & bråkar för fullt
image275

Jag är snuttig jag
image276


Efter mycket stoj & bus sommnade lilla Mini gott bredvid bollen
image277

När jag hade varit hos Elle, gick mina vovvar igenom hela mig. Tino speciellt satt som klistrad vi mina byxor.

Mamma hade gjort köttgryta som Anders & jag åt ikväll. Det är så skönt att slippa laga mat i bland, speciellt vardagsmaten.
Sedan la jag mig på soffan & slummrade till en stund. Tino är så rolig, han brukar ställa sig bredvid soffan när jag håller på att vakna till. jag känner hur han bara står där & rumpan går runt runt. När jafgdå öppnar ögonen så säger det slurp. Matte var bra att du är vaken. Ska vi göra nåt nu? Han är så go.

I dag blev det inget träningspass, matte är ju väldigt ur form nu. Inflamation i höger armen & sedan spökar bröstryggen i vanlig ordning.
I går var vi iaf & körde ett lydnadspass på klubben & det gick riktigt bra. Tino har ju lite problem med metallapporten. Han tycker inte om att gripa den från marken, bära den går bra. Sedan travar han in, han gillar inte då det skallrar i munnen.
Jag har god hjälp av träningsgruppen då Tino är en liten showare. han vill gärna visa hur duktig han är. När han tar metallen får han beröm av gruppen & får springa dit & visa upp sig. Det har hjälpt väldigt mycket. Alla sätt är bra utom dom dåliga vet ni.

Min Tintibus myser
image279


Se you!