Myspys med grabbarna

Vovvarna & jag hade en kanonmysig dag i går. Det var fint väder, inte för varmt utan alldeles lagomt. Det blev en lång promenad med Öxo & Tino, en kortare med Ito & Kimba också massor med bus förstås...

Tino njuter av livet


Ito provar ny vatten leksaken på land:)


Sedan åkte vi & lånade Elle & Eric "bassäng". Vovvarna älskar det. Själv badade jag bara tårna. Jag tyckte det var på tok för kallt för att bada, men inte grabbarna..

Känner ni igen Kimba? Jag lovar att det är han;)


Tino i plurret


En nöjd & trött Öxo


Visst är det härligt med blöta vovvar?
När vi kom hem slumrade 5 grisar förnöjt i dubbelsängen. En av dom var jag;)

Se you

/Annica

Vovvar så klart!

Nu är det snart semester....Härligt! Ska bara jobba midsommarafton & midsommardagen sen så...

Ja vad har vi gjort sen sist då? Jo, Tino & jag har varit & tävlat i 3:an igen & vad hände?
Tino klev upp på platsliggningen för första gången på tävling. När jag precis ska bakom stugan kliver han upp & snusar runt på planen. Jag väntade på att domaren skulle ropa på mig. Inget hände.Tino fortsätter att snusa runt på planen i 3 min innan domaren ropar att jag ska hämta hunden. Tino går ju aldrig fram till någon annan hund så det var jag inte orolig för. Jag tyckte att domaren skulle ha brutit för länge sedan. Den andra hunden som var med klev upp efter jag hade varit & hämtat Tino. Det var så trist om bara domaren hade ropat på mig direkt...
Lite senare fick jag höra att dom hade hjort som hade gått över planen. Llite svårt att gardera sig mot kanske. Vi tar nya friska tag. En gång är ju ingen gång...

Var på klubben igår, tränade & promenerade en sväng med vovvarna. Här kommer bildbevisen..

Kimba gillar att springa genom tunnlarna på agilityplanen


Apportering


Det blev bara träningsbilden på Kimba den här gången.

Idag var mamma & jag på klubben. Hon ville plocka lite midsommar blommor ute på den härliga ängen som ligger en lite bit bort...

Bipen


Det växer hundar på ängen;)



Mamma & Kima strosar runt på ängen. Gissa om Kimba har en
kotte ner i gräset;)




GLAD MIDSOMMAR!!

Sommar, bad & lite till

Jag har haft abstinens hela helgen. I torrdags började dom gräva för fjärrvärme här vid vårat hus & naturligtvis lyckades dom gräva av telefon kabeln:(
Jag kan bara konstatera att man är beronede av internet;)

Förra veckan var det jätte varm8).Det blev inte så mycket gjort. Ingen träning med vovvarna, man bara orkar inte. Istället blev det mycket bad & simmning för voffarna. Det gillar dom skarpt.

På lördagen träffade jag Elle på torpet. Hon hade besök av Britt på kennel Tokajer. Hon hade sin voffe Theelo med sig.
Han är ju pappa till Elle sista kull, så det var kul att få träffa honom. Berit var också där med Erina & lilla Mini.
Jag gick en lite sväng med vovvarna sedan åkte vi hem till Elle & badade hundarna.


Här kommer lite bilder..

Mini busar i vattnet


Öxo han apporterar in alla föremål, helst samtidigt;)


Ito Bipen


Kimba är mycket bra på att simma


Theelo skakar sig



Ikväll har jag varit iväg & snitslat spår för helgens tävlingar. Det var debut för Anna- Carin & mej. Jag går ju vilse i ett appell spår om jag inte kan markerna:)) A-C & jag snitslade ett spår tillsammans & det gick väldigt bra. Vi var så nöjda efteråt.

Nu är det dags att gå & koja

Nattinatti

Elit spår, träning, bad mm

Förra lördagen tävlade Tino & jag i elit spår. Det var första tävlingen i år. Tyvärr hade vi bara två pinnar med oss, då Helge hade tagit en promenad över vårat spår. I upptagsrutan hände något lustigt. Jag hade Ito & Kimba med i bilen & när jag skickade ut Tino i rutan satt Kimba i gång att skälla & protetsera. Han ville ju också hänga med. När Tino gått in en bit i rutan vänder han upp mot bilen & lägger av väldens yl. Jag trodde aldrig att jag skulle få i väg honom efter det, men jag poschade på honom så vi kom iaf iväg. Allt kan tydligen hända:)

I onsdags var vi på klubben & tränade med träningsgruppen. Marie knäppte några bilder på mig & Tino när vi höll på att lattja lite & köra lite slalom..

Jag & Tintibus
image330

Här tränar vi skallet
image331

Marie & Bailey var också på G. Här kommer dom flygande..
image332

Sötast den här kvällen var Kristins lille son. Foto: Marie Nillson
image333

På torsdagen träffades jag & Elle på hennes jobb för att bada vovvarna. Det är helt perfekt att vara där, man kan slabba runt hur mycket man vill. Framför allt är det bra att slippa blöta ner hela badrummet hemma. Elle tog några kort på mig & vovvarna.

Ito får sig ett bad. Han tycker att det är ganska mysigt
image334

Öxo blir torkad
image336


Man måste hålla lite koll på Öxo annars rullar han sig i allt grus han kan hitta. Han gillar inte att lukta "rosor & violer". Förra badet han fick jag tvätta honom två gånger;)
Efter badet åkte Elle & jag på klubben för att promenera en sväng. Tog en härlig bild på en liten "Toka"

image337

Idag lördag har jag varit hundvakt åt Ira medans Ella har varit iväg & tävlat. Vi gick en lång tur på klubben & sedan har vovvarna legat ute på eftermiddagen medans jag städade & tvättde bilen. Äntligen är det gjort. Jag har dragit på det såå länge.
Öxo & husse har också varit & tävlat idag. Högre sök i Umeå. Öxo var lite slö på lydnaden & så hade han krypit lite på platsliggningen. Söket är han bra på. Han hade alla figgar, men han hade några stopp & var lite osystematisk i sitt sökande, så betyget blev 7. Det slutade med ett godkänt i högre sök & en nöjd husse. Han vet ju vad han inte tränat på;)

Ira & Tino busade en hel del när dom var ute på gården
image338


Hare gott

//Annica