Tino väntar på sin kärlek....

Nu är det snart dags för parning mellan Tino & Oska. Det känns jätte spännande. Jag har skvallrat  för Tino & jag tror att han är lie kär image112

 Vi var ju på kennelläger för någon vecka sedan & Tino & jag fick jättemycket hjälp av instruktören. Tino har en del problem på spåret, framförallt med självförtoendet. Gissa vem som pajjat det:(
Nu är vi iaf rätt på banan igen. Jag har beslutat mig för att inte tävla något mer i spår eller rapport i år, utan i stället lägga krut på att spåra & lösa upp alla knutarna. Problemen vi har dyker ju även upp på rapporten, så vi ligger lågt där också.
Lite planer har vi iaf, lite lydnad hade jag tänkt vi skulle tävla i & så tänkte vi försöka "jaga" sista utställningscertet.

På torsdag morgon dyket Eva & Oska upp. Dom kommer med tåget halv 7 på morgonen. Ska försöka ta mig ur sängen, har ju semester & vill ju sova *snark*.
Tino har legat i hårdträning nu så han ska vara så fin form att Oska kommer att falla för honom direkt.
Eller vad tror ni?

Simträning...
image113

Skyddsträning...
image114


& framför allt "taktikvila" :))
image115


Har bara en sak att säga...

 
SEEEEMEEESTER!!!

I morrn´ åker vi på kennelläger i Myckelgensjö...

Trevlig sommar!!!

image110
 

Fullt upp.

Ja, sista veckan har det varit full fart. Förra lördagen skulle "gänget" träna, vi träffades men ingen hade någon väldigt lust att träna. Så vi gick till sjön istället för att bada vovvarna. Till deras STORA glädje. Öxo & Kimba är dom stora simmarna i familjen medan Ito & Tino är lite fegare.
Vi var till kennelmamman Eleanor & badade hos henne härom dagen & jag hade tagir med några spårpinnar som dom kunde få simma efter.
Tino förvånade mig! Han älskade att simma efter pinnarna. Det här var första gången som han simmade för att han tyckte det var kul. Jättebra, då det är bra träning.

På söndagen åkte Anders & Öxo ner till Sundsval  för att göra räddningsprovet. Med sig hade dom Marie som skulle vara figurant. Öxo fixade det mesta galant, det brast tyvärr på ruinsöket som var det sista momentet under dagen.
Han hittade figgarna, det var inga problem. Men han ville inte markera dom. Husse var iaf väldigt nöjd med honom, han jobbade på fint hela dagen. Det är bara att ta nya tag. Matte vet att detta är en jämarn` bra hund;)

På måndagen ringer "lillkusinen" Maria & frågar om hon & pojkvännen fick komma upp. Dom hade tänkt att åka till Göteborg, men det var ju sånt dåligt väder neröver. Så det blev ett soligt 8) norrland i stället.

På torsdagen var jag valp vakt åt Eleanor små puppisar. Dom är sååå söta. Jag kan sitta med dom hur länge som helst. Min vovvar fick sig ett härligt dopp i sjön idag också, det är så varmt åt dom. Det är toppen med en uppfödare som bor vid sjön;)

Jag sitter på jobbet & bloggar (på lunchen, måste påpeka detta:)) nu så jag har inga bilder att lägga in. Dom kommer sedan...

Hare gott 8)