Bruks SM i Västerås

På fredag morgon bar det i väg tilll Sundsvall, dä vi skulle sammanstråla med Magnus & Eva. Jag hade gruvat mig för att åka då vi skulle ha husvagn med oss & puttra på i 57 mil. Det gick mycket bättre än jag trodde. Vi stannade & åt i Tönnebro & stannade flera gånger så att vovvarna skulle få sträcka på sig lite & rastas.

Kimba har fått vara hos mamma i helgen, lungt, skönt & en massa skinka;) Kimba ÄLSKAR att vara där om ni förstår;)

Vi kom fram vid 16 snåret på eftermiddagen & vi fick kanonfina platser till husvagnarna. Vi stod inte mitt i campingen utan en bit bortanför ner mot Mälaren. Det var kanonfint där. Vi käkade lite på kvällen & kollade runt lite bland hundstånden.

På lördagen sov vi faktiskt ut & så åkte vi ut på rapporten. Vi hade hoppats få en bra plats att titta på alla vovvarna, men den enda publikplats som fanns var vi A-station & där hittade vi några kändisar:)

Lotta, Christina & Karola


Vi stod & surrade med "gänget" en stund, sedan åkte vi tillbaka till campingen.
När vi kom tillbaka gick vi i väg & tittade på skyddshundarnas lydnad. Det var trist att se att många ekipage inte fick betalt för sina moment. Ett ekipage två klockrena apporteringar, först metallen & sedan tungen. Betyg 8-8. Himmel, jag undrar hur en tiemässig apportering ser ut? Vilka poäng skulle då jag få på mina apporteringar, 5-5,5?

Det blev grillning på lördagkväll & lite mys pys. Jag gick & la mig vid 23 snåret, var inte riktigt på hugget.
På söndag morgon hade jag tänkt kliva upp tidigt för att gå & titta på rapporthundarnas uppletande, men då väckaren ringde slog jag av den & somnade sött:)

Klev upp vid 8 snåret & gick en promenad med vovvarna. Hittade en fästing som kröp på Tino. Fy fan för dessa äckliga kryp. Tur att vi norrlänningar är ganska förskonade.
Både Tino & Öxo klarade sig faktiskt bra. Jag har inte hittat några fästingar på dom, fästingmedlen gjorde kanske bra i från sig eller också hade vi bara tur.

Jag gick iväg till lydnadsplanerna för att titta på rapportlydnaden. Man träffade ju en del "kändisar" som man surrade lite med. En riktig kändis var där också, Jerry Williams.
Anders, Eva & Magnus kom ner till planen efter en stund & nu var det dags för skyddet. Det var fullt med folk runt planen redan vid halv 12 & skyddet skulle börja kl 13. Prov hunden skulle köra i gång vid 12 men blev lite försenad.
Här kommer bågra bilder från skyddet.

Blacknecks A´Best i action


Ullhedens Harry


Det roligaste med att åka på SM det är att vi har "våran" Karola som är med & tävlar i rapporten. Alltid kul när man känner någon som är med.

Karola & Xita




JÄTTE GRATTIS Karola, Kjell-Åke & Xita till 11 placeringen.

/Annica med flock




Snitslar & hundrace

Fredag kväll & Anders jobbar natt. Jag åkte upp på klubben & gick på prommis med vovvarna. Hittade några fina gula kantareller. Tyvärr hade jag inget att plocka dom i. Inte ens en bajspåse hade jag med mig. *dessa hundägare*
När jag kom tillbaka till klubbstugan, gick jag & började göra ordning lite snitslar inför nästa säsong. det är en hel del som är dåliga som måste fixas till.
Elle & Eric dök upp efter en stund så Elle & jag hjälptes åt med snitslarna medand Eric klippte gräset.
Mina vovvar hade ju varit ute en bra stund så Elle släppte ut sina "vilddjur!. Toka hittade ett mjukisdjur som Kimba hade lämnat i gräset. Jag tog fram lite fler grejor ur bilen, sedan var det race kan jag lova.

Den är min! säger Toka når Ira kom & ville ha mjukis nallen


Theelo sätter tänderna i "mirakelkorvarna"


Toka ligger & snuttar med nallen


"Det bästa man har sätter man på bordet"


Nattinatti

Star Wars The Exhibition

Daniel Wettrskog "våran" museum chef, har gjort ett kanon jobb & fixat så att Star Wars har kommit till lilla Ö-vik.
Man är ju lite av en fantast vet ni. Jag älskar dom här filmerna, så ett besök på museumet vart ju ett måste.
Här kommer en massa bilder.

Nu kommer jag inte ihåg alla vad alla snubbarna heter, men alla känner väl igen Darth Vader himself:)
Han gick omkring bland alla besökare & andades tungt.



Darh Vader inom glas, där han passar bäst;)


Den här snubben kommer jag inte ihåg vad han heter, men det var hos han som Anakin Skywalker var slav.



En av farkostena som användes i filmen, kördes bla av princessan Leia


Stormtropers. Darth Vaders arme


C3PO


R2-D2


Monster i alla valörer



Jabba de Hutt


Rancor




Jabba Fett                                                                                                Princessan Leia


Queen Amidala                                                                                                       Jar-Jar Binks


Dath Vaders vakt


  Robot                                                                                                              Dath Maul


Det fanns massor att se, tyvärr kan jag inte ta med allt.

Här kommer iaf min favvo..

 Jedi master Yoda




May the force be with you!!