5 vilda belgare...

Det ni!
Grabbarna & jag är hundvakt åt Elles Ira. Är man van med 110 knyck jag då får man lägga i en växel till för nu går det minst 120:)
Ira är Tinos syster. Öxo & Tino tycker att hon luktar go fast hon inte löper så hon får ge dom på "moppo" mellan varven.

Ira
image196

I går var vi på klubben & tränade lydnad. Jag körde lite med Ira också, himmel vilken kapacitet hon har den här bruden. Pigg & allert som få. Fot vill hon inte gå med mig, snusar hellre på backen. En liten tillsägelse sen var hon i position. Duktig brud.
Idag på promenaden var det fullt bus...

Kom igen syrran!!
image197

Tino har stenkoll:)
image198

Snöodjur i skogen
image199

Nästan hela gänget
image200


På återseende

Syskonkärlek

Igår på min lediga dag träffades Cattis & jag på klubben. Det var ett tag sedan vi sågs & det märktes på vovvarna, framförallt på Tino & Tia. Dom busade, bråkade lite & brottades alldeles vilda med andra ord...

Wilddogs
image193

Syskonen Tino & Tia
image194

Cattis med mina Tervar, Kimba,Tino & Ito
image195

Vi hade en trevlig promenad på klubben & vovvarna var mycket nöjda, speciellt Tino & Tia;)

/Annica

Till veterinären...

Kimba är en liten olycklsfågel emellan varven. I förrgår när "vildarna" skulle hoppa ut ur bilen hade dom så bråttom så Kimba blev knuffad & ramlade ur bilen & landade på höger bog. Tur som var så är det inte den bogen som är opererad. Min backlucka på bilen har gått sönder så jag får ta ut vovvarna (baksätet är nerfällt) genom bakdörrarna & det är lite besvärligare. Vovvarna bara trycker sig ut när jag öppnar dörren.

Kimba blev rejält halt, så jag gav honom smärtstillande & idag åkte vi upp till Rödbäck till veterinärn´ för att kolla så att inget gått sönder. Röntgenplåten såg bra ut förutom pålagringarna, men det visste jag redan att han hade.

Han är redan mycket bättre & han har stenkoll på kottarna som vanligt;)


image192

Lilla Enso

Som ni alla vet, så var det en del komplikationer när Lilla Enso kom till världen. Oska repade inte på sig riktigt & fick åka in akut & ta bort livmodern förra veckan. Hon hade blod i urinvägarna & blåsljud på hjärtat & hon mådde inte alls bra.
När hon fick komma hem gick hon & la sig hos Enso. Det blev natt och Oska gnydde & utan förvarning kastade hon sig över valpen och på något sätt lyckades hon frakturera käken på honom.
Eva åkte in till djursjukhuset med honom & veterinärerna gjorde allt för att hjälpa, men det gick inte.
Enso fick sommna in.

Jag sitter här nu med tårarna rinnade ner för kinderna över den här lilla underbara valpen som var Tinos son.
 Mina tankar är hos Eva...

Lilla Enso
image191


Lite ditt & datt..

I lördags var Tino & jag till Kramfors för att tävla i lydnadsklass 2. Vi har två första pris sedan förut. så vi tänkte köra så vi får ett LP. Trodde ja, ja. Matte klantade ju till alltihop. På inkallning med ställande så väntade jag inte på kommando från tävlingsledaren utan kallade in Tino. ( Det var 10 mässigt) Varav betyg 0. Snacka om hjärnsläpp:p
Sedan hade vi lite problem på rutan så jag bara ropade på Tino & så sprang vi till rutan tillsammans.Jag hade ju ändå spräckt första priset. Tino gjorde jättebra i från sig. En ny förare på den här hunden så...

Jag & några andra hundägare var till Marie på hundhalsbandsparty för ett tag sedan & det resuterade i att Öxo & Tino fick ett varsitt. Designade av matte.

Visst är dom snygga med sina nya halsband:)
image185


Idag följde mamma med på klubben & det blev naturligtvis en lång härlig promenad för vovvarna. Ito & Kimba hänger med på korta svängen & sedan blir det en längre tur med "ynglingarna"

Öxo härjar med mamma.
image186

Ito the Wild dog
image187

Vi vill ha godis matte!
image188

Vad är det för något? Ett rådjur? En gasell?
image189

Nä, det var den "galna" hunden. Öxo
image190



/Annica & de fyra vilddjuren