Nu är vi på gång igen!

Hej svejs!

Nu har vi börjat att träna med träningsgruppen igen. Jag skrev om det vid förra tillfället men glömde spara & bloggen ville inte publicera. Jag orkade inte skriva om allt igen.

Vi har börjat med att lägga krut på framåtsändandet & det börjar funka riktigt bra tycker jag. Det är två moment som jag inte riktigt får ordning på & det är ink. med ställande & skallet. Tino är ju lite lågtempad, så på skallet när vi kör igång blir det oftast bara att han glappar & det kommer ett litet ljud. Det går jättebra när han får stå framför mig. Då går han in i bevakning, husse har ju tänat IPO med honom:) Nästa gång tror jag att jag tar på mig skyddsarmen;) Tips tages tacksamt emot.
Inkallande m.ställande så stannar han sent nästa jämt. Har provat en del metoder & kört på för att ge det en chans, men inte då:( När jag har bollen i handen & kastar den underifrån nitar han på stället men det är bara då. Jag får nog bygga vidare på det.
Det har ju blivit en del träning under promenaderna i skogen & gissa ni vem som har fått ett kanonställande gratis, jo Anders. Öxo stannar som han sprungit in i en vägg. Han är jätteduktig.

Anders & Öxo var med & tränade med våran grupp för två veckor sedan. Anders körde fritt följ med dirigering. Öxo har ju inte velat varit med riktigt förut även om possitionen har suttit, så har han inte velat gå brevid sin husse & han har sett ut som sju svåra år.
Nu gick han KANONFINT, matte blev alldeles tårögd. Han har verkligen mognat på sig. Även på skyddet har han gjort fina framsteg. Han går fint i korgen nu. Husse tycker att det känns jättebra.

Ito & Kimba dom små snusvovvarna får också vara med & träna lite. Det är så härligt att träna med dom, det blir inga krav längre utan allt är bara skitkul:)))

Förra helgen snöade det & blåste som bara den, men vilka var ute & tränade vovvar jo jag förstås.
Anna, Gunno & jag körde uppletande i all snöyra. Vovvarna hade skitkul & duktiga var dom. Vi körde varannan hund & så fick dom andra titta på. Motivationen var på topp kan jag säga, sen är det väl extra kul att springa omkring i snön.

Ja, idag sitter jag på jobbet & bloggar. Anders är ute & tränar med vovvarna. Det känns som jag missar så mycket när jag jobbar helg, vilket jag gör varannan vecka. När jag kommer hem är man less & trött & har inte lust att göra något. Så jag får väl krypa ner i soffan med alla vovvarna & mysa lite. Det är ju bra det också.

/Annica

Igen & igen

Det verkar aldrig ge sig. Nu är jag förkyld igen.Tredje gången sedan i oktober! Jag börjar bli j-vligt less.
Var iväg till doktorn i torsdags men blev inte något klokare, var hemma från jobbet torsdag-fredag men idag är jag tilbaka på jobbet. Det känns lite bättre faktiskt:)

Det har blivit lugnt på träningsfronten har liksom inte orkat med. Det märks på Tino, han är lite rastlös. Det blir iaf härliga promenader & lite mys med matte i soffan. Det är inte så illa det.

 Idag medans jag får jobba ( så snällt) ska Anders iväg & träna skydd med Öxo, den lilla busen. Han är en riktig goding den här vovven, mycket kapacitet på träningsplanen för att minuten senare ligga mysa med matte i soffan.
Kimba dominerar hemma hos mamma idag. Hon ringde igår & tyckte att det var länge sedan hon fick låna honom så idag är han där. Han blir sååå bortskämd när han är där. Han ÄLSKAR verkligen mamma, inte en blick får man när man lämnar honom där. Det känns visserligen bra, då vet man att dom trivs.

Ito & Tino kanske får bita lite idag också. Ito smiter ifrån mig om jag rastar honom lös & dom tränar skydd på planen bredvid. Han skiter fullständigt att jag ropar mig hes. Det är bara skyddet som gäller. Buse!
Ito fyller 12 år nu i februari, han är fortfarande pigg & allert. Lite stel & så men det tillhör ju åldern.

Nä, nu är lunchen slut så det är bara att gå in & jobba igen.


Hare gott

/Annica